Katera bejba ne želi izgledati dobro, pa naj bo mlada ali zrela? Za super izgled vaših las in frizure poglejte tile povezavo www.vipbejba.si, kjer najdete lasne podaljške vseh velikosti, stilov in barv. Lasni podaljški so lahko sintetični ali pa naravni. Poudarijo lahko vaše naravne lase ali pa naredijo iz vaše frizure nekaj novega in norega, da vas bo vsak pogledal, ki bo šel mimo. Ni boljšega za zabavo, prireditev ali diskoteko. Z zelo lepimi lasmi boste zablestele in izstopile iz povprečja drugih bejb, saj nobeni ne boste podobne.

frizura

Lasni vložki so lahko kot zavese, ki dopolnjujejo volumen vaših naravnih las. Te vam pomagajo izbrati glede na vaš odtenek las, zato pošljite dve fotografiji vaše glave, ki naj bosta slikani na naravni svetlobi zunaj. Ne sme biti senc ali pa umetne svetlobe, drugače pravega odtenka na bodo mogli izbrati za vas. Seveda lahko vaše lase poudarite s kontrastnimi ali barvnimi odtenki v pastelnih ali divjih, torej živih barvah. Postanite VIP bejba v nekaj minutah.

Vsi lasni vložki so narejeni tako, da so že v obliki zavese, čopa ali lasulje. Lahko jih kombinirate s svojimi lasmi, za kar si poglejte video. Lasulje pa bodo prekrile vaše lase ali golo glavo, če las nimate. Nihče pa ne bo opazil, da imate lasuljo ali lasne vložke. Izbirate lahko med pravimi lasmi ali sintetičnimi, oboje pa zgledajo povsem naravno. Izbira je zgolj vaša, saj je izgled enak.

Sami se boste od zdaj naprej lahko naredile nore ali klasične frizure v nekaj minutah kar doma brez frizerja. Ker so lasni vložni namenoma izdelani za enostavno uporabo, se jih boste navadile kar takoj z enim samim ogledom videa, kako si frizuro naredite same. Ne zamudite enkratne poletne priložnosti, da zablestite in naredite velik vtis na druge tako, da iz dneva v dan spremenite frizuro iz kratke v dolgo in iz barve v barvo.