Ali veste, da poleg običajnih sesalcev, s katerimi čistimo naša stanovanja, obstajajo tudi posebni industrijski sesalci, ki so namenjeni prav čiščenju nesnage v velikih podjetjih in industrijskih obratih? Obiščite spletno stran www.sastrade.si/industrijski-sesalniki/, kjer boste našli vse o industrijskih sesalcih in če ugotovite, da ga tudi vi potrebujete za svoje podjetje oz. proizvodnjo, si ga le čimprej kupite – te investicije zagotovo ne boste obžalovali.

Prah, umazanija, lesni odpadki in še marsikaj se nabere v podjetjih in proizvodnih obratih – ja, če ste mislili, da morate le vi na vsem svetu čistiti svoja stanovanja, saj se prah in umazanija vztrajno kopičita, ste se motili; v velikih podjetjih se vsa umazanija nabere še bistveno hitreje kot pa pri vas doma. Še dobro da obstajajo industrijski sesalci, s katerimi lahko vso nesnago, ki nastane pri delu dokaj hitro pospravimo. Z navadnimi sesalniki bi zelo težko počistili veliko podjetje oz. proizvodno halo, če ne zaradi drugega že zaradi tega, ker bi bil kabel, ki ga moramo vtakniti v vtičnico, bistveno premajhen in bi ga zato morali stalno premeščati, kar bi bilo zelo zamudno in »tečno« opravilo. Industrijski sesalci imajo bistveno daljše kable, zato boste z njimi posesali večji prostor, prav tako imajo ti sesalci večjo prostornino oz. kapaciteto ter moč samega sesanja. S tovrstnimi sesalci lahko posesate ves ometni prah, cement, azbest, pepel itd. Prav tako se industrijski sesalci odlično znajdejo v vseh avtomobilskih avtopralnicah, v kovinski in strojni industriji, z njimi lahko sesate celo snovi v farmacevtski industriji, ali pa počistite hale, kjer se ukvarjajo z aluminijem in PVC-jem. Skratka, tovrstni sesalci so nepogrešljiv pripomoček v marsikateri dejavnosti oz. panogi.

industrijski sesalci
Zaradi svoje večje uporabnosti oz. težjih nalog, ki jih opravljajo v primerjavi z navadnimi sesalci, so industrijski seveda nekoliko dražji, pa vendar spet niso tako dragi, da jih neko večje podjetje ali proizvodnja linija ne bi mogli kupiti.