V skoraj vsaki vrsti industrije pa naj bo to gradbena, lesarska ali pa se mnogo drugih ki so, se v njih zagotovo uporablja neke vrste žaga da lahko razpolavljalo vse vrste materialov. Ena izmed njih je tudi krožna žaga, ki vam je na razpolago na https://www.lestroj.si/si/115-zagni-listi ali tako rečeno pri Lestroj kjer imajo v ponudbi vse vrste krožnih žag, katere bi bile primerne za vašo podjetje ali industrijo.

krožna žaga

Kot smo že omenili se krožna žaga uporablja v mnogih industrijah za žaganje različnih materialov kot so na primer masivni les, iverne plošče, vezane plošče, aluminij, kovine, plastike, umetne kamnine in še mnogo drugih materialov. Krožna žaga ali pa kar krožne žage so pa vse proizvedene na enak način, razlikujejo pa se samo po tem kolikšno število zob imajo na sebi, pod kakšnim kotom so zobi nameščeni in pod kakim kotom bodo zobi brusili ter premer izvrtine in površinske obdelave telesa žage. Pri Lestroju pa imajo trenutno na zalogi kar 700 žagnih listov in še mnogo več krožnih žag s katerimi lahko žagamo vse vrste različnih materialov od plastike, kovine pa vse do lesa. V ponudbi pa imajo kar nekaj različnih kvalitetnih proizvajalcev kot so na primer CMT, Freud, Omas, Stark, AKE, BSP, Klein, Stehle, Leitz in še mnogo drugih. V ponudbi pa imajo tudi liste, katera imajo svoja rezila narejena iz pravega diamanta in nam tako omogočajo zelo daljše intervale med brušenji kar pomeni do kar 50 krat, ki je pa zelo več od navadnega rezila narejenega iz karbida, ki ni tako trpežen in ne zmore tako dolgih intervalov.

Torej če vam je pomembno da je vaša krožna žaga narejena kvalitetno in vam služila mnogo časa vas imajo pri Lestroju pokrite in vam bodo zagotovili le najboljše od najboljšega.