Ležišča za vsakogar

Če upoštevamo, da preživimo tretjino svojega življenja v postelji, se splača investicija v dobro ležišče. Za izdelavo navadnega ležišča pogosto uničujemo naravo, saj tako najpreprostejše pridobimo surovine, ampak slovensko podjetje www.zelenatrgovina.si se je odločilo za spremembo, tako so začeli s proizvodnjo ležišč, ki rešujejo gozdove. Njihova ležišča so sestavljena iz 100%  biološkega bombaža in naravnega lateksa, kljub temu pa so kvalitetna in udobna za spanec. Z nakupom 50 njihovih ležišč  rešimo 1 ha deževnega gozda, ob nakupu vsakega ležišča pa posadijo pet dreves na območju Slovenije, kar bi lahko zelo pripomoglo h ohranitvi narave. Njihova ležišča so zasnovana za boljšo regeneracijo med spancem, poleg tega pa pomagajo ohraniti dobro držo telesa. To dosežejo tako, da je ležišče trše na določenih delih in tako bolje podpira telo.

ležišča

Vse surovine so pridobljene ekološko, bolj natančno, kavčuk pridobijo na Gvatemali iz plantaž, tako se ne izsekava gozdov, uporabljajo pa le vodno in vetrno energijo. Lateks jedra proizvajajo v Belgiji, kjer je prvi zaprti vodni sistem, tako ne porabljajo pitne vode, onesnažena pa ne gre v naravo. Bombaž pridobivajo v Ugandi, kjer ga proizvajajo povsem ekološko. Za vsako ležišče tudi posadijo pet dreves v Sloveniji. Cene so oblikovane glede na kakovost, oblikujejo pa jih tudi s načelom fair trade in brez posrednikov, to omogoča karseda nizke cene.

Če imate težave s spancem ali držo, poizkusite novo ekološko izdelano ležišče, ki je zasnovano, da pomaga vašemu spancu in okolju, poleg tega pa denar dobi podjetje, ki investira v ohranjanje narave. Če potrebujete novo ležišče, si poglejte ponudbo na zgornji spletni strani ,kjer najdete ležišča z odlično kakovostjo in primirno ceno, ob nakupu pa tudi pomagamo ohraniti naravo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja