Majice z napisi so vedno aktualne, pa naj bodo smešne, opremljene s slogani, idoli ali pa za promocijo podjetja in dogodka. Zelo aktualne so tudi individualne majice na zahtevo, ki jih posameznik potrebuje za svoj dogodek ali kar tako, za zabavo. Naročite lahko majice različnih barv. Tisk pa je lahko v eni barvi ali barven. Ko boste naročali majice z napisi, je potrebno samo vedeti, kakšen namen bodo imele majice, kakšnemu cilju sledijo in komu so namenjene. Vse ostalo sliko, grafiko ali napis pa vam bo naredil usposobljen grafični oblikovalec, poln idej in rešitev za vašo idejo. Torej za uresničitev vaše ideje je dovolj, da jo poveste profesionalcu.

majice z napisi

Majice z napisi so za podjetja odlična reklama. Lahko se jih natisne ali izveze za zaposlene, ki tako naredijo precejšno reklamo med ljudmi. Lahko se jih podari poslovnim partnerjem ali strankam ob nakupih. Seveda so zelo uporabne na sejmih in promocijah, v medijih, predvsem v klasičnih in še marsikje. Nekateri jih tudi prodajajo in tako financirajo določene projekte. Nekatere blagovne znamke so postale preko medija z majicami zelo prepoznavne in zaželene.

Majice z napisi so super tudi za konec šolskega leta, za praznovanja ali obletnice in različne dogodke. Lahko se jih natisne hitro in jih dobite po pošti domov ali na poslovni naslov in že jih lahko uporabljate. Ni pa treba, da so natisnjene. Nekateri imajo raje, da se njihovi napisi ali  logotipi izvezejo, ker zgledajo bolj prestižno ter trajno. Pa tudi malo neobičajno in pritegne vsako oko.

Majice z napisi imajo eno in edino glavno nalogo. Da pritegnejo pozornost in sporočijo svetu svojo idejo. To, da še pokrijejo telo in hkrati služijo za obleko, je skoraj sekundarnega pomena. Nekateri namreč nosijo majice preko puloverjev ali drugih oblačil samo zato, da bi se videli napisi in slike na njih. To vam gotovo veliko pove o tem, kako ljudje majice vidijo.