Poslovna darila so nekaj, kar je res dobra promocija za vsako podjetje. Stalen nakup poslovnih daril je lahko muka, če ne sodelujete s pravimi profesionalci, ki vam znajo svetovati in imajo dobre inovativne ideje, kakovostna in cenovno ugodna darila za vaše poslovne stranke ter hitro dostavo. Še vedno se poslovna darila podarijo na delavnicah, obletnicah, zaposlenim, poslovnim partnerjem in kupcem. Če nimate idej, kaj bi podarili, je spletna stran podjetja Agaric pravo olajšanje, ker je toliko daril na razpolago, da lahko res izbirate in najdete tisto pravo za vsako vašo stranko posebej in za vse partnerje.

poslovna darila

Kakovostna poslovna darila so razdeljena v tri range, od cenejših za promocije, srednje dragih za poslovne stranke in najdražjih za dragocene stranke in za poslovne partnerje. Izbirate jih glede na to, koliko vam prinesejo te osebe nazaj dobička, ker gre v resnici za reklamo. Zato izbirajte taka darila, da so res koristna in jih bodo stranke uporabljale dlje časa, da so vidne več ljudem dolgo časa ali da pustijo izjemen vtis, kot je domača hrana.

Vedno lahko podarite več daril naenkrat. Zato so darilne vrečke in škatle, v katera spravite poslovna darila. Če imate na primer delavnico, lahko v darilno vrečko daste pisala, koledar, kakšno čokolado ali drugo sladkarijo, blok, promocijski material in s tem boste gotovo razveselili vaše stranke. Če gre za cenovno dražjo prodajo vaših delavnic, pa lahko podarite tudi dežnik, kapo, majico, usb ključ, zvočnike, slušalke in ročno narejene čokolade, domače marmelade, gospodinjske in pisarniške pripomočke ter še bi lahko naštevali.

Dražja poslovna darila od 20 evrov navzgor pa so za manj poslovnih partnerjev, ki vam res dosti pomenijo in jim lahko podarite dražje usnjene denarnice, torbe, kvalitetna oblačila, kvalitetno domačo hrano, kot so med, marmelada in pršut ter druge pekovske slovenske dobrote, čokolade, dražja in kvalitetna pisala, rokovnike pa še kaj se najde. Zelo dragocenim strankam lahko podarite draga unikatna darila večje vrednosti.