Stenske nalepke potrebujete, če imate podjetje ali trgovino. Stene so super oglaševalski pano, kjer lahko marsikaj poveste strankam ali pa na njih obesite navodila na primer kam naj gredo in podobno. Na stenah je lahko res veliko informacij. Za stene pa so posebne nalepke, ki jih je treba znati narediti. Na tej povezavi najdete kvalitetne stenske nalepke, ki vam jih izdelajo hitro in natančno. Morajo seveda biti na pravem materiali s pravim tiskom, da ne obledijo ali se kako drugače izrabijo in postanejo grde. Naj bodo ves čas uporabe take, kot da so nove. Ker se naredijo v majhnih nakladah lai celo samo en izvod, moraj obiti natisnjene na digitalnih strojih, kjer je tak tisk seveda najcenejši in najbolj smotern.

stenske nalepke

Stenske nalepke se be lepijo samo na stene trgovin, podjetij in hotelov ampak se lahko nalepijo rudi na stekla. Lahko so seveda prosojne ali pa natisnjene na barvne samolepilne folije. Tretja varianta je, da so povsem potiskane. Kar se tiče oblike, ni omejitev, ker se jih lahko razreže s pomočjo stroja za razrez nalepk. Nalepite jih lahko sami ali pa jih nalepi mojster, ki vam jih ne naredil zato, da pod njimi ni mehurčkov. Za to je treba imeti nekaj vaje.

Ko boste naročali stenske nalepke, morate točno vedeti, za kaj se jih bo uporabilo in kje točno bodo. Morda ste že sami zmerili dimenzije in si zamislili besedilo ter grafiko. Če ne, vam bo pomagal oblikovalec. Lahko pridejo tudi k vam zmeriti nalepke in vam jih potem tudi dostavijo, tako da vi s tem nimate opravka in ne zgubljate časa. Tako bodo stenske nalepke za vaše podjetje imele kar največji efekt.

Nekateri tovrstne nalepke uporabijo tudi za enkratne priložnosti. V tem primeru, se naredijo nalepke z manj kakovostno folijo ter lepilom, ki se ga da odstraniti, da po dogodku in težav z odstranjevanjem nalepk. Poleg tega bodo cenejše.