Imate mogoče svoje podjetje ali kakšno drugo dejavnost? Neveste kako bi bili bolj vidni in prepoznavni. Zakaj vas vse to sprašujem? Zato, ker če imate kje kakšno tablo z napisom vašega podjetja ste sigurno bolj prepoznavni in vas drugi prej opazijo. Tako bodo tudi prej prišli do vas, če ponujate kakšne storitve. To vse si lahko uredite s svetlobnimi tablami. Svetlobne table so zelo dobra reklama za vašo obrt ali kakšno drugo dejavnost.

Najtežje je začet s kakšno dejavnostjo doma ali kje drugje. Zato moramo na to že pred odprtjem pomisliti, kako bomo svojo dejavnost reklamirali, če je to dobra beseda. Najboljše, da že prej poiščemo kje izdelujejo  table, še boljše pa so svetlobne table, da smo vidni tudi zvečer. Tablo je najboljše postaviti na najbolj vidno mesto, kjer se obrne največ ljudi, da bomo vidni. Lahko pogledate na Magmamedia kaj vam ponuja in če ste zadovoljni, se zmenite z njimi za svetlobno tablo.

svetlobne table

Svetlobne table lahko naročite po vaših željah, kot ste si zamislili, da bi bili najbolj prepoznavni. Izberete lahko za zunaj ali znotraj, tako tudi izberete primerno velikost table. Kaj boste dali na njo napisat, je tudi od vas odvisno. Pri tej svetlobni tabli ni dobro preveč napisov, glavno je vaš logotip. No tako je moje mišljenje, ampak vi se odločite sami kaj bo pisalo gor. Tukaj mora biti misel samo vaša, saj boste jo vi uporabili. Če ne veste kje jo bi točno postavili, vam oni lahko pomagajo z izbiro prostora, tako tudi vam jo pridejo oni na montirat, tam kjer bo stala.

Svetlobne table ne smete jemat, kot strošek vašem podjetju ali dejavnosti, saj boste z njo bolj prepoznavni in vam bo v prihodnosti pomagala. Ni pa nujno, da jo daste na svojo steno doma, lahko jo postavite tudi kje v mestu, kjer bo tablo opazilo še več ljudi. Odločitev je vaša kje hočete imeti postavljeno svetlobno tablo za prepoznavnost.