Dvižna garažna vrata so najboljša izbira za to, da vam vrata ne zavzamejo veliko prostora in da udobno odpeljete in pripeljete v objekt brez, da bi morali stopiti iz vozila, kar je super, če je vreme slabo. Na tej povezani si lahko ogledate modele vrat in najdete stik do mojstrov www.adoor.si/garazna-vrata/. Vrata vam lahko predlagajo katera bi bila primerna za vaše potrebe in najlepša glede na fasado hiše ter okolico. Vi le naročite dvižna garažna vrata in vam jih pripeljejo domov ter namestijo. Dobite v roke daljinski upravljalnik, ki ga programirate s preprostimi funkcijami na vaše potrebe ter že lahko vrata uporabljate.

dvižna garažna vrata

Dvižna garažna vrata se lahko odpirajo kot harmonika in se enostavno zložijo pod strop ter tako ne zavzamejo nič prostora. Hitro so nameščena in varna. Odzivna so tako, da lahko že od daleč odprete vrata in vam ni potrebno vozila niti ustaviti, da se lahko že zapeljete v prostor. Vrata samodejno spustijo dol za voznikom in že ste na varnem ter suhem.

Kakovostna dvižna garažna vrata so lahko v več različicah. Lahko so polna in kovinska oziroma in novodobne trdne umetne mase, ki so zelo odporna na udarce ter tudi vremenske vplive. Lahko so kombinirana z nekaj okni za svetlo, ta okna so običajno zasteklena.

So pa tudi steklena dvižna garažna vrata, ki lahko povsem prepuščajo svetlobo in so lahko matirana torej zamegljena ali čista.  Sami se odločite, kaj vam najbolj ustreza. Kar se tiče barve, se prilagodi fasadi in celotnemu izgledu hiše in jih je možno dobiti v desetih standardnih barvah.

Ko boste imeli taka vrhunska vrata, boste nanje ponosni in ne boste mogli prehvaliti, kako so uproar ter odzivna in kako so vam močno izboljšala kakovost življenja. Super je to, da ne potrebujejo  vzdrževanja, ker so tako narejena, da delujejo brez težav. Sicer je servis vedno na voljo in rezervni deli po potrebi.