Prenosni žar je element brez katerega ni piknikov. Funkcionalen prenosni žar vam je na voljo pri podjetju Furlan kjer vejo, da so najboljša druženja ravno ob žaru. Za vse ljubitelje piknikov je torej to nujna in nepogrešljiva stvar. Ker pa se lahko pikniki in ostala druženja lahko dogajajo kjerkoli, je prenosljivost žara izredna prednost. Tako podjetje Furlan Ponuja praktičen in vsestranski prenosni žar. Lahko ga imate stacionarnega doma, še bolj praktično pa je, da ga lahko prenašate okrog. Za vse tiste, ki morda nimate doma prostora za organizacijo piknikov je to preprosto. Žar preprosto odnesete sabo na lokacijo, ki ste si jo zamislili.

prenosni žar

Je nepogrešljivi del piknik opreme. Poleg piknikov pa je ta žar zelo priročen tudi za na morje in kampiranja ali kjerkoli potrebujete prenosno kuhinjo. Lahko si piknik pričarate celo doma na balkonu ali terasi. Prenosni žar podjetja Furlan je izjemno enostaven za transport saj ne zasede veliko prostora in je lahek za prenos. Lahko ga prenesete tudi že med samo peko, če ugotovite da izbrana lokacija ni najbolj primerna. Njegova uporaba je preprosta. Potrebuje le dotok energije in lahko začnete. Večina prenosnih žarov deluje na plin. To je najbolj enostavna in tudi najčistejša rešitev. Zraven potrebujete samo plinsko bombo in stvar je urejena.

Poleg tega pa imajo tudi dolgo življenjsko dobo, zato ga boste lahko uporabljali leta in leta in tako razveseljevali svoje bližnje. Velika grelna površina omogoča pečenje večje količine hrane na enkrat. Pečete lahko vse vrste, mesa in zelenjave, z lahkoto spečete tudi ribe. Cena za je odvisna od modela in velikosti žara ter se giblje med 100 in 300 evri. Oglejte si še preostalo ponudbo podjetja Furlan in našli boste še drugo opremo, ki vam bo prišla prav pri razni peki. Postanite kuharski mojster na vaših piknikih in si naročite svoj prenosni žar .