Iščete novo službo pa ne veste kje začeti? Spletni portal Moje delo na https://www.deloglasnik.si/moje-delo/ je pravo mesto kjer boste zagotovo našli nekaj kar bo ustrezalo vašim željam, znanjem in izkušnjam. Morda pa boste našli nekaj povsem novega in se podali na novo karierno pot. Na portalu vas čaka veliko novih priložnosti, vse kar morate storiti je, da te priložnosti zagrabite in se prepustite toku dogodkov.

 moje delo

Deloglasnik je prvi spletni portal v Sloveniji, ki je namenjen delodajalcem in iskalcem zaposlitve. Moje delo vam nudi največjo ponudbo prostih delovnih mest. Ves čas se trudijo, da na portalu vzpostavljajo nova orodja, ki omogočajo še boljšo uporabniško izkušnjo in tudi hitrejšo odzivnost, kar pa je v zadnjem času zelo pomembno. Velika prednost portala je ta, da s kreiranjem partnerskih odnosov in z vpeljavo preizkušenih metod v zaposlitveni proces z njimi prihranite čas pa tudi denar. Omogočajo povezovanje in združevanje ustreznih kandidatov.

Iskanje dela je lahko naporno, obremenjujoče in izčrpavajoče. Vendar pa se pri portalu Moje delo zavzemajo, da temu ne bi bilo tako. Skrbijo, da so vsak dan objavljena nova delovna mesta, ki pa so iz najrazličnejših področij in z povsem različnimi zahtevami glede izobrazbe, pogojev dela ali pa lokacije. Vendar pa posredovanje aktualnih prostih mest ni edina dejavnost, ki jo nudijo.

V veliko pomoč so vam tudi članki, nasveti in priporočila, ki jih objavljajo v zvezi z iskanjem nove zaposlitve. Odgovarjajo na različna vprašanja in svetujejo glede oblikovanja življenjepisa in motivacijskega pisma, poskrbijo za predloge, ki vam bodo olajšali iskanje, svetujejo pa tudi glede priprav na službeni razgovor, kaj morate biti pozorni in kaj na razgovoru lahko pričakujete. Odgovorili vam bodo tudi na vprašanja o prekvalifikaciji in vas seznanili o vsem od pogajanj o povišanju plače do pravnih nasvetov glede odpovedi, zaposlitvene pogodbe, sprememb zakonodaje in še mnogo več. Obiščite spletni portal Moje delo, poiščite idealno delo za vas in se pridružite številnim zadovoljnim uporabnikom.