Bohinj prenočišča – apartmajske hiške Alpik Bohinj so sredi narave v naselju Ukanc v središču Triglavskega narodnega parka in čisto blizu Bohinjskega jezera. Kakovostna prenočišča v Bohinju so vam na voljo vse leto. Ponujajo sodobne, v alpskem slogu urejene nastavitve z balkonom ali teraso ter brezplačni hiter brezžični internet, dostopen na vseh površinah. Odlična rešitev za vse, ki iščete prenočišča v Bohinju na dobri lokaciji. Bohinj prenočišča vključujejo centralno ogrevanje (talno in radiatorsko), dobro opremljene kuhinje z jedilnim kotom, dnevno sobo s televizijo z ravnim zaslonom ter lastno kopalnico s prho, sušilcem za lase in brezplačnim toaletnim priborom. Za posteljnino in brisače je poskrbljeno.

 bohinj prenočišča

Bohinj prenočišča imajo na voljo več apartmajev, za 2 osebi ali družinski za 4 – 7 ljudi. Smučarsko središče Vogel je oddaljeno 500 m. Do Bleda je 30 km, do Ljubljane pa 85 km, do Brnika je 65 km. Parkirate lahko na brezplačnem zasebnem parkirišču v sklopu nastavitve. Bohinj prenočišča so pravi kraj za vas, če si želite dopust preživljati v naravi, če ste radi aktivni a se po drugi strani radi pustite razvajati. Naši premišljeno opremljeni apartmaji čakajo na vas in vam nudijo čisto vse za prijeten in sproščujoč oddih. Nudimo najem različno velikih apartmajev v apartmajskih hiškah. Nekateri so za 2 osebi, drugi pa dovolj prostorni za 6 ljudi. Povprašajte po terminih in si rezervirajte svoje počitnice. Obiščite Bohinj, namestitve vas čakajo.

Boljše lokacije za izbiro namestitve si skoraj ne bi mogli zamisliti. Čeprav je Bohinj priljubljena turistična točka, zaradi svoje velikosti še vedno skriva precej neobljudenih kotičkov. Ukanc, ki ga najdete na zahodni strani jezera, je od mestnih središč nekoliko oddaljen, zato je popoln kraj za mirne počitnice ob vznožju gora. Bohinj prenočišča so lepo opremljena za popoln oddih. Poleg namestitve vam ob rezervaciji nudimo še druge ugodnosti. Brezplačno boste lahko uživali v okusih izbranega bohinjskega sira. Nudimo tudi popust za obisk bližnjega vodnega parka.