Če vam izgine nasmeh iz obraza, je sigurno nekaj narobe v vaši zobni votlini. Mogoče ste ostali brez zoba in se sedaj neprijetno počutite, ker se ne morete več smejati. Najboljše, da obiščete svojega zobozdravnika ter vam vstavi implantat. Zobni implantati so nadomestki vaših zob. Danes ni več noben problem, če se vam kaj zgodi z vašimi zobmi, v Lux Dental vam vse uredijo, tako tudi vsak manjkajoči zob. Zobni implantati ali zobni vsadki lahko nadomestijo vsak izgubljen zob.

Ko vidite, da so se začele težave z vašimi zobmi, takoj stopite do vašega ali drugega zobozdravnika, da vidi nastalo situacijo. Najboljše je, da zobozdravnika redno obiskujete, da ne pride do izguba zoba. Saj bo zobozdravnik redno pregledoval vaše zobe in bo pravi čas opazil težavo ter zob zdravil. Ko pride pa do izgube zoba, pa zobni implantati vedno rešijo nastali problem. V Lux Dental vam naredijo kvaliteten implantat iz vrhunskih materialov. Strokovnjaki se zavzamejo za vsakega pacienta, mu razložijo kako bo vse potekalo, ter se zmenite tudi za plačilo. Saj vemo, da zobni implantati niso naj bolj poceni in jih moramo sami plačat v celoti.

Zobni implantati so namenjeni vsem, ki so izgubili kakšen zob. Danes res ni več problem te situacije rešit, saj vam lahko povrnejo vaš lep nasmeh ter vam povrnejo dobro voljo. Smo pa včasih za izgubo zoba sami krivi, zaradi ne rednega obiska zobozdravnika, ne pravilne čistoče včasih pa zaradi kakšne bolezni, no tukaj ni naša krivda. Zato pa če nočete biti v težavah in izgubiti kakšen zob, poskrbite za svojo čistočo v ustni higieni ter redno obiščite zobozdravnika. Implantat vam vstavijo brez bolečin, tako da vas ne rabi bit nič strah, dobili boste lokalno anestezijo. Med sami pregledom bo zobozdravnik ocenil kako bo potekalo samo delo, še prej pa vam bo poslikal, da vidi, če je koren še zdrav in uporaben.