Si želite malo spremeniti izgled ali pa samo narediti kakšno spremembo vendar, vas je strah samih posegov? Ne skrbite več, saj vas pri Estetika Omnia pričakajo z nasmeškom ter mirno roko.

Čeprav smo v 21. stoletju, so estetski posegi še vedno tabu tema, vendar brez razloga, saj lahko zelo pozitivno učinkujejo na vaše mentalno in fizično zdravstveno stanje. Pri Estetika Omnia nudijo veliko različnih estetskih posegov.

estetski posegi

Prvi izmed njih ter tudi najbolj poznan je botoks. Gre za posebno snov, katero vbrizgamo v mišico, ta pa ji prepreči krčenje. Botoks uporabljamo v različne namene. Uporabljamo ga lahko proti gubam ter skoraj bolj pomembno proti pretiranemu potenju. S pomočjo botoksa se lahko znebimo tudi nasmeha z dlesnimi. Z njim pa lahko preprečimo ter zdravimo migrenske glavobole.

Estetski posegi so seveda tudi razna dermalna polnila ter filerji s katerimi lahko povečamo ustnice, oblikujemo nos, brado ter lica ter jim vrnemo nek želen volumen. Seveda pa se lahko dermalno polnilo uporablja tudi za korekcijo brazgotin ter jih tako naredimo veliko manj očitne.

Naslednji možni poseg je tudi mezoterapija s katero lahko  ter nahranimo kožo. Izboljšamo tudi teksturo ter povrnemo lesk. To lahko dosežemo z vbrizgavanjem preparatov ali pa lastno trombocitno plazmo na točno določeno mesto kjer je to tudi potrebno. To metodo lahko uporabimo kjer koli na telesu po navadi pa se uporablja na obrazu, rokah ter dekolteju.

Estetski posegi kateri so poznani iz strani večine populacije pa je korekcija dojk vendar ne gre vedno le za povečavo vendar tudi za redukcijo ter dvig dojk. Vsi tej estetski posegi imajo majhno verjetnost da pride do komplikacij ter so relativno varne. Vendar se je pametno pred operacijo posvetovati z kirurginjo katera vam bo znala najbolje svetovati.

Seveda pa ne smemo pozabiti na moško populacijo saj so vsi estetski posegi kateri so napisani zgoraj primerni za oba spola.