Največkrat so ženske oziroma dekleta tista, ki niso zadovoljna s svojim telesom in ga hočejo spremeniti. Se odločajo za razne operacije ter svojo telo spreminjajo. Takim operacijam se pravilno reče estetska kirurgija, ki je danes kar obširna ter kvalitetna. Spremenijo oziroma popravijo ti lahko že vsak del kože ali telesa, če ste zdrav pacient. Seveda vsi nismo za estetsko kirurgijo, se ne strinjamo s spremembami svojega telesa. Tudi sama ne bi nikoli šla pod nož, da nekaj na sebi spremenim, ker včasih vidiš da iz sebe nekatere še naredijo slabše. Jaz rečem kakšno te je mati narava naredila, se moraš s tem sprijaznit in živeti, raje sem naravna, kot cela umetna.

Če hočejo naredit spremembo, naj naredijo in obiščejo estetsko kirurgijo, ter se naročijo za svojo spremembo. Ampak danes se tudi vedno več moških odloča za spremembe, edino oni ne govorijo toliko o tem. So bolj tiho in skrivajo te lepotne popravke na sebi.

Za estetsko kirurgijo se določit ni težko, če čutiš da moraš to narediti. Ampak vedite, da pred samim posegom imate kar en sestanek, če lahko tako rečemo z kirurgom, da se prepriča, če ste primerni in če si res to želite ali je to samo v vaši glavi. Še vedno se jih največkrat odloča za spremembo prsi. Mogoče je edina težava, če ima ženska prevelike težave in ima zato kakšne težave z hrbtenico, takrat se strinjam, da si ženska zmanjša prsi.

Je pa estetska kirurgija tudi včasih pomembna za zdravstveno stanje. To se navadno zgodi ob kakšnih boleznih, kot je tudi rak. Takrat med operacijo tudi vstopijo poleg estetski kirurgi, da naredijo svoje. Tudi včasih, ko ljudje neizmerno močno shujšajo se nabere odvečna koža. Tudi takrat je nekako nujna estetska kirurgija, da odstrani to kožo, da postane človek spet samozavesten. Če čutite res za spremembo se naročite za pregled, ampak dobro prmislite, če je to primerno za vas.