Zunanje žaluzije Krpan (https://www.cugelj.si/zunanje-zaluzije-krpan/) so po meri narejene in primerne tako za hiše kot tudi stanovanja. Poleg tega, da vaš dom zaščitijo, vam nudijo tudi maksimalno udobje bivanja. So pa zunanje žaluzije tudi odličen način, s katerim lahko zelo lepo poudarite celoten izgled hiše. Na voljo so vam namreč različne oblike, barve in izvedbe, ki jih lahko v popolnosti prilagodite vašim željam in potrebam.

Cugljove žaluzije so izdelane iz močnega in kvalitetnega aluminija, kar jih uvršča med najkvalitetnejše zunanje senčilo, ki ga lahko dobite na našem trgu. Njihova glavna prednost je, da omogočajo stopenjsko senčenje in izredno dobro zaščito proti soncu in mrazu.

zunanje žaluzije

Izberite prave žaluzije za svoj dom

V osnovi poznamo tri različne tipe lamel, med katerimi lahko izbirate – C80, T80 in Z90. Za kateri tip zunanjih žaluzij se boste odločili, je odvisno predvsem od potreb po zaščiti pred vetrom in soncem ter seveda vaših želja glede samega izgleda. Lamele C80 so tiste standardne lamele, ki so oblikovane v črko C. Lamele T80 dajejo nekoliko robustnejši videz, saj so oblikovane drugače, z vidnejšim robom oziroma veliko bolj jasnimi linijami. Žaluzije z lamelami tipa Z90 pa vam nudijo kar večjo stopnjo zatemnitve prostora, saj so s strani oblikovane v črko Z. Dodana jim je tudi guma za še boljše zapiranje in maksimalno odpornost na vetrne razmere. Žaluzije se lahko montira s pomočjo podometnega sistema, ki je primeren za novogradnje ali nadometnega sistema, ki se uporablja pri naknadni montaži.

Seveda pa tudi zunanje žaluzije sledijo sodobnim trendom in postajajo vse bolj funkcionalne, enostavne za uporabo in prijetne na pogled. Kot novost na trgu, vam Cugelj d.o.o. predstavlja posebno potopno vodilo za Krpanove zunanje podometne žaluzije. Te so primerne za novogradnje. Če ste torej v fazi gradnje lastne hiše ali nakupa nove, potem se oglasite v njihovem salonu in skupaj izberite senčilo, ki bo vaš dom zares popestril.